Zoek
Likovin

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro binnen postcodes 9000, 9051, 9052, 9700, 9750, 9810,9820, 9830, 9840, 9860 en 9890
✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!
✔ Feestje bouwen ?!  Zie info onderaan.

Nederlands
Alle dranken
    Menu Close

    Boury

    Toon als Tabel Lijst
    Sorteren op
    Tonen per pagina
    Afbeeldingen van BOURY LAVAS GIN 50CL-44%

    BOURY LAVAS GIN 50CL-44%

    Het gebruik van lavas en venkel maakt van deze gin wel een heel bijzondere. De aanzet is de zachte kruidigheid met hints van anijs. Het warme en bijna zalvend karakter vindt haar oorsprong in de moutwijn, wat deze gin uitzonderlijk geschikt maakt als afsluiter na een mooie maaltijd. Smaak: kruidig Ingrediënten: lavas, venkel, citroenverbena, jeneverbes, moutwijn Content: 50cl Perfect serve: lavas, jeneverbes, venkel, steranijs
    €38,50
    Afbeeldingen van BOURY YAKUMI 50CL-32% KRUIDIG

    BOURY YAKUMI 50CL-32% KRUIDIG

    Yakumi, de Balearen in uw glas. Denk aan de vibes van de clubs langs de kust van Ibiza en de geur van de zomerse, droge bossen in het binnenland. Als digestief, maar evengoed in een tonic-cocktail, brengt Yakumi je even terug naar de zomer. Stijl: complex kruidig Ingrediënten: rozemarijn, tijm, salie Content: 50cl Perfect serve: den, rozemarijn, salie
    €28,50
    Afbeeldingen van BOURY YUZU GIN 50CL 44%

    BOURY YUZU GIN 50CL 44%

    De Yuzu Gin is gebaseerd op de kostbare Japanse citrusvrucht Yuzu. De fruitige citrustonen worden ondersteund door de kruidige citroenverbena en citroengras. De jeneverbes geeft een geraffineerde, antieke toets aan de gin. De gember geeft een subtiele pittigheid aan de gin, terwijl het verzachtende effect van rozenbottel en linde ervoor zorgt dat de gin een niet al te agressieve citrusbom wordt. *** Stijl: gin - citric Ingrediënten: yuzu, citroengras, citroenverbena, jeneverbes, gember, rozenbottel, linde Perfect serve: citroengras, kaffirblad, jeneverbes, gember Boury Bottled werd gelanceerd vanuit Boury** restaurant in Roeselare. Elk product in de collectie moest voldoen aan de keukenfilosofie van chef Tim Boury: uitgesproken smaken, kostbare en kwalitatieve producten en 100% ambacht. ***
    €38,50