Zoek
Likovin

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro binnen postcodes 9000, 9051, 9052, 9700, 9750, 9810,9820, 9830, 9840, 9860 en 9890
✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!
✔ Feestje bouwen ?!  Zie info onderaan.

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Sangria

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van LOLEA ROOD 75CL

  LOLEA ROOD 75CL

  Een artisanale sangria gemaakt met natuurlijke ingrediënten op basis van mediterrane citrusvruchten en zachte perzik, kwaliteitsvolle cabernetsauvignon, tempranillo en een vleugje kaneel. Onze sangria is lichtbruisend, wat haar tot een verfrissend en aangenaam drankje maakt. Serveer in een groot glas met voldoende ijsblokjes, een schijfje citroen én een schijfje sinaasappel. Verrassend lekker met een muntblaadje.
  €12,80
  Afbeeldingen van LOLEA ROSÉ 75CL

  LOLEA ROSÉ 75CL

  Lolea is niet zomaar een sangria. Voor onze recepten gebruiken we alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit en volgen we het bereidingsproces nauwgezet. Onze zorgvuldig gekozen blends van verschillende kwaliteitswijnen, gecombineerd met fruit en specerijen, geven elke Lolea sangria zijn unieke karakter.Het feest begint als Lolea verschijnt!Deze geso?sticeerde sangria is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, op basis van uitstekende Rosé de Grenache en Tempranillo wijnen, met een toets van hibiscus en gember. Onze sangria is licht bruisend,Serveer in een groot glas met veel ijsblokjes en een schijfje citroen. wat haar een verfrissende en aangename smaak geeft.Verbazingwekkend lekker met een hibiscusbloem!
  €12,80
  Afbeeldingen van QUINT SANGRIA PINK BIB 3L

  QUINT SANGRIA PINK BIB 3L

  QUINT Sangria is een zeer kwalitatieve gebruiksklare sangriabasis op basis van echte wijn. Enkel fruit en ijs toevoegen. Quint Pink is de rosé variant van de gekende Quint rood en wit en is verrijkt met een toets van roze pompelmoes wat het nog frisser en aangenamer maakt.
  €27,00
  Afbeeldingen van QUINT SANGRIA ROOD BIB 3L

  QUINT SANGRIA ROOD BIB 3L

  QUINT Sangria is een zeer kwalitatieve gebruiksklare sangriabasis op basis van echte wijn. Enkel fruit en ijs toevoegen.
  €27,00
  Afbeeldingen van QUINT SANGRIA WIT BIB 3L

  QUINT SANGRIA WIT BIB 3L

  QUINT Sangria is een zeer kwalitatieve gebruiksklare sangriabasis op basis van echte wijn. Enkel fruit en ijs toevoegen.
  €27,00