Zoek
Likovin

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro binnen postcodes 9000, 9051, 9052, 9700, 9750, 9810,9820, 9830, 9840, 9860 en 9890
✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!
✔ Feestje bouwen ?!  Zie info onderaan.

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Vodka

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van ABSOLUT BLUEBERRY ACAI 1 L 40%

  ABSOLUT BLUEBERRY ACAI 1 L 40%

  Absolut heeft deze heerlijke wodka met fruitsmaak gelanceerd, gemaakt met Acai Berries. Alle grappen terzijde, dit spul is heerlijk, en het is gemaakt met Europese en Noord-Amerikaanse bosbessen en Zuidwest-Aziatische granaatappels. Lekker in verschillende cocktails.
  €39,50
  Afbeeldingen van ABSOLUT CITRON 70CL

  ABSOLUT CITRON 70CL

  €28,90
  Afbeeldingen van ABSOLUT LIME 70CL 40°

  ABSOLUT LIME 70CL 40°

  ABSOLUT LIME 70CL 40° is gemaakt van: Wintertarwe: De wodka wordt gemaakt van wintertarwe die in de Zweedse regio Skåne wordt verbouwd. Water: Het water dat wordt gebruikt om de wodka te maken, komt uit een diepe bron in Åhus, Zweden. Dit water is van nature gefilterd en heeft een zeer lage mineraliteit. Limoensap: De limoensmaak wordt toegevoegd door middel van een extract van versgeperste limoenen. Er wordt geen suiker toegevoegd. De wodka wordt geproduceerd in een continue distillatieproces, wat resulteert in een zeer pure wodka met een alcoholpercentage van 40%. De limoensmaak wordt vervolgens toegevoegd aan de wodka, waardoor een frisse en fruitige smaak ontstaat.
  €28,00
  Afbeeldingen van ABSOLUT VANILLE 70CL 38°

  ABSOLUT VANILLE 70CL 38°

  Absolut Vanille wodka is gemaakt van Zweedse wintertarwe en natuurlijke vanille-aroma's. De wodka wordt geproduceerd in Åhus, Zweden, met behulp van een continue distillatiemethode. De wintertarwe wordt geoogst en vervolgens zes keer gedistilleerd om een ​​neutrale wodka te creëren. Daarna worden natuurlijke vanille-extracten toegevoegd aan de wodka. Deze vanille-extracten worden gewonnen uit vanillestokjes die afkomstig zijn uit Madagaskar. Het exacte recept voor Absolut Vanille wodka is geheim, maar het is bekend dat er geen kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen worden gebruikt.
  €25,50
  Afbeeldingen van ABSOLUT VODKA 70CL

  ABSOLUT VODKA 70CL

  In het zuiden van Zweden in de beroemde oude destilleerderij in het Zweedse Åhus wordt Absolut Vodka gemaakt. Deze schitterende vodka is rijk, complex, met vol karakter van graan, en subtiele hints van gedroogd fruit.
  €23,50
  Afbeeldingen van BELVEDERE VODKA 1,75CL 40°

  BELVEDERE VODKA 1,75CL 40°

  Belvedere Vodka is gemaakt van Polska-rogge, gezuiverd water en een destillatieproces door vuur. De Polska-rogge is een speciale roggevariëteit die in Polen wordt geteeld. Het is een winterrogge die een hoge kwaliteit eiwit en zetmeel bevat, wat belangrijk is voor de smaak van de wodka. Het gezuiverde water komt uit een artesische bron in de buurt van de distilleerderij. Dit water is van nature zuiver en mineraalrijk, wat bijdraagt aan de unieke smaak van Belvedere Vodka. De wodka wordt vier keer gedistilleerd in een traditionele koperen kolom. Dit proces zorgt voor een zuivere en zachte wodka met een delicate smaak. Belvedere Vodka bevat geen toegevoegde suikers, smaakstoffen of kleurstoffen. Het is een 100% natuurlijke wodka met een uitgesproken smaak en karakter.
  €115,00
  Afbeeldingen van BELVEDERE VODKA 1L 40°

  BELVEDERE VODKA 1L 40°

  BELVEDERE VODKA 1L 40° is gemaakt van Dankowskie Gold Rogge, een graansoort die in Polen wordt geteeld. De rogge wordt vier keer gedistilleerd om een ​​zuivere en zachte smaak te creëren. Het water dat wordt gebruikt om de vodka te maken, komt uit artesische bronnen in Polen. De vodka is gebotteld in een fles van 1 liter met een alcoholpercentage van 40%. Het is een premium vodka die wereldwijd wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit en smaak.
  €56,60
  Afbeeldingen van BELVEDERE VODKA 70CL

  BELVEDERE VODKA 70CL

  Een premium Poolse vodka! Belvedere Vodka - gemaakt van slechts drie essentiële ingrediënten, Poolse Dankowskie rogge, water en karakter - is de ultieme uiting van luxe vodka en 600 jaar Poolse expertise. Belvedere, wat 'mooi om te zien' betekent, streeft met haar vodka naar een karaktervolle balans van puurheid en complexiteit. Belvedere is vol en rond van smaak met een medium gewicht en lichte, fluwelige textuur. De vanille tonen variëren tussen zoet en hartig met een hint van witte peper en kruiden De viermaal gedistilleerd Belvedere wordt in kleine hoeveelheden geproduceerd volgens de 600 jaar oude kwaliteitstraditie van de Mazovianvlakte. Bij de minste imperfectie wordt de hele lading vernietigd en begint men opnieuw.
  €43,40
  Afbeeldingen van BUSS N°1 GINGER VODKA 70CL 20°

  BUSS N°1 GINGER VODKA 70CL 20°

  BUSS N°1 GINGER VODKA is gemaakt van: 100% pure graan: De basis van de vodka is gemaakt van gefermenteerd graan, dat vervolgens wordt gedistilleerd om een ​​neutrale alcohol te creëren. Gember: De vodka wordt gemengd met gemberwortel extract, wat zorgt voor een pittige en frisse smaak. Water: De vodka wordt gemengd met water om het alcoholpercentage te verlagen tot 40%. Er worden geen suiker of kunstmatige smaakstoffen toegevoegd aan BUSS N°1 GINGER VODKA.
  €26,00
  Afbeeldingen van CIROC SUMMER CITRUS 37.5° 0.7L

  CIROC SUMMER CITRUS 37.5° 0.7L

  Gemaakt met vijf keer gedistilleerde wodka, biedt het CÎROC-portfolio zachte, zuiver smakende en levendig weelderige smaken die het mogelijk maken om creatieve cocktails te maken.
  €45,45
  Afbeeldingen van DADA CHAPEL POTATO VODKA 70CL 40°

  DADA CHAPEL POTATO VODKA 70CL 40°

  Waarom een vodka eindeloos distilleren en compleet leeg filteren? Haal de geest niet uit de fles, maar stop er patatten in met de zachtgekookte lach van Mona Lisa en het karakter van een echte DadaVinci. Met deze vodka willen we aantonen dat vodka met karakter wel kan! We gingen op zoek naar lokale, biologische aardappelen en de rest is geschiedenis. DADA FACTOR: Deze vodka is niet (!) gefilterd en Mona Lisa is van ons. Althans de Belgische & biologische Mona Lisa aardappelen gebruikt voor deze vodka. SMAAK: Een frisse neus met een aards karakter. De aardappelen zorgen voor een zeer zachte afdronk en een mooi rond mondgevoel.
  €35,00