Zoek
Likovin

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro binnen postcodes 9000, 9051, 9052, 9700, 9750, 9810,9820, 9830, 9840, 9860 en 9890
✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!
✔ Feestje bouwen ?!  Zie info onderaan.

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Vodka

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van ABSOLUT BERRY ACAI 1 L 40%

  ABSOLUT BERRY ACAI 1 L 40%

  Absolut heeft deze heerlijke wodka met fruitsmaak gelanceerd, gemaakt met Acai Berries. Alle grappen terzijde, dit spul is heerlijk, en het is gemaakt met Europese en Noord-Amerikaanse bosbessen en Zuidwest-Aziatische granaatappels. Lekker in verschillende cocktails.
  €39,50
  Afbeeldingen van ABSOLUT CITRON 70CL

  ABSOLUT CITRON 70CL

  €28,90
  Afbeeldingen van ABSOLUT VODKA 70CL

  ABSOLUT VODKA 70CL

  In het zuiden van Zweden in de beroemde oude destilleerderij in het Zweedse Åhus wordt Absolut Vodka gemaakt. Deze schitterende vodka is rijk, complex, met vol karakter van graan, en subtiele hints van gedroogd fruit.
  €23,50
  Afbeeldingen van BELVEDERE VODKA 70CL

  BELVEDERE VODKA 70CL

  Een premium Poolse vodka! Belvedere Vodka - gemaakt van slechts drie essentiële ingrediënten, Poolse Dankowskie rogge, water en karakter - is de ultieme uiting van luxe vodka en 600 jaar Poolse expertise. Belvedere, wat 'mooi om te zien' betekent, streeft met haar vodka naar een karaktervolle balans van puurheid en complexiteit. Belvedere is vol en rond van smaak met een medium gewicht en lichte, fluwelige textuur. De vanille tonen variëren tussen zoet en hartig met een hint van witte peper en kruiden De viermaal gedistilleerd Belvedere wordt in kleine hoeveelheden geproduceerd volgens de 600 jaar oude kwaliteitstraditie van de Mazovianvlakte. Bij de minste imperfectie wordt de hele lading vernietigd en begint men opnieuw.
  €43,40
  Afbeeldingen van CIROC SUMMER CITRUS 37.5° 0.7L

  CIROC SUMMER CITRUS 37.5° 0.7L

  Gemaakt met vijf keer gedistilleerde wodka, biedt het CÎROC-portfolio zachte, zuiver smakende en levendig weelderige smaken die het mogelijk maken om creatieve cocktails te maken.
  €45,45
  Afbeeldingen van DADA CHAPEL POTATO VODKA 70CL 40°

  DADA CHAPEL POTATO VODKA 70CL 40°

  Waarom een vodka eindeloos distilleren en compleet leeg filteren? Haal de geest niet uit de fles, maar stop er patatten in met de zachtgekookte lach van Mona Lisa en het karakter van een echte DadaVinci. Met deze vodka willen we aantonen dat vodka met karakter wel kan! We gingen op zoek naar lokale, biologische aardappelen en de rest is geschiedenis. DADA FACTOR: Deze vodka is niet (!) gefilterd en Mona Lisa is van ons. Althans de Belgische & biologische Mona Lisa aardappelen gebruikt voor deze vodka. SMAAK: Een frisse neus met een aards karakter. De aardappelen zorgen voor een zeer zachte afdronk en een mooi rond mondgevoel.
  €35,00
  Afbeeldingen van ERISTOFF BLACK 70CL

  ERISTOFF BLACK 70CL

  Deze Georgische vodka is driemaal gedistilleerd en bereid uit 100% granen. Eristoff Black: Smaak van duistere zwarte bessen.
  €19,35
  Afbeeldingen van ERISTOFF RED 100CL

  ERISTOFF RED 100CL

  ERISTOFF Deze Georgische vodka is driemaal gedistilleerd en bereid uit 100% granen. Eristoff Red: Smaak van sleedoornbessen.
  €22,05
  Afbeeldingen van ERISTOFF VODKA 100CL

  ERISTOFF VODKA 100CL

  Deze Georgische vodka is driemaal gedistilleerd en bereid uit 100% granen. Eristoff Brut: Loepzuiver karakter, naast 100cl en 70cl ook 20cl
  €28,90
  Afbeeldingen van ERISTOFF VODKA 70CL

  ERISTOFF VODKA 70CL

  Deze Georgische vodka is driemaal gedistilleerd en bereid uit 100% granen. Eristoff Brut: Loepzuiver karakter, naast 70cl ook 20cl
  €19,45
  Afbeeldingen van GREY GOOSE CITRON

  GREY GOOSE CITRON

  €45,70
  Afbeeldingen van GREY GOOSE NIGHT VISION LIMITED EDITION VODKA 40% 175CL

  GREY GOOSE NIGHT VISION LIMITED EDITION VODKA 40% 175CL

  Limited Edition Grey Goose met led verlichting onderaan de fles voor een prachtig effect in het donker
  €148,00
  Afbeeldingen van GREY GOOSE ORANGE

  GREY GOOSE ORANGE

  €45,70
  Afbeeldingen van GREY GOOSE ORIGINAL 70CL

  GREY GOOSE ORIGINAL 70CL

  Een exclusieve vodka uit de Franse Cognacstreek, geproduceerd onder toeziend oog van François Thibault, de maître de chai. Gemaakt van 100% Franse granen en op natuurlijke wijze gefilterd water uit het Centraal Massief. Wordt niet voor niets ‘World’s best tasting vodka’ genoemd.
  €47,55
  Afbeeldingen van OYESTER44 MARITIME VODKA 50CL

  OYESTER44 MARITIME VODKA 50CL

  Oyester44 Maritime vodka, Vastberadenheid en vakmanschap, geserveerd met een echt gevoel van herkomst – zo weerspiegelt OYESTER de ware geest van de Nederlandse zeekust. Net als de kustlijn zijn wij bruisend, blijven we moedig en blijven we zoeken naar mogelijkheden om het leven ten volle te vieren. Door uitsluitend natuurlijke ingrediënten te gebruiken en door officieel supporter te zijn van de Surfrider Foundation Holland Coast, wil OYESTER de wereld bewuster maken van het unieke karakter van de oceaan, de stranden en het zeeleven. Omdat we letterlijk en figuurlijk dorst hebben, naar zowel dranken als impact hebben, was ons doel om onderscheidende dranken te creëren, op smaak gebracht door de natuur. Dit resulteerde in de lancering van OYESTER44 Maritime Vodka in 2017 dit productchannelt ons motto “ Faith, Hope, Love” in de vorm van onmiskenbaar lekkere vodka. Wist u niet dat de “YE” in OYESTER veel zegt over de oorsprong van het merk. Wil je een geheim weten? “YE” staat voor het kleine dorpje Yerseke in Zeeland, Nederland, waar lokale vissersboten deze letters gebruiken om zich op het water te identificeren. Precies daar werd het idee voor OYESTER geboren. Geïnspireerd door Zeeland, de dunst bevolkte provincie van Nederland met ruim 1.000 vierkante kilometer. kilometer zeewater is, omarmt en viert OYESTER zijn terroir met heel zijn hart. We zijn begonnen met het maken van producten die de kracht van de zee weerspiegelen en de schoonheid van het winderige landschap dat dit oude vissersdorpje omringt. Bovendien hebben we besloten om efficiënt gebruik te maken van de typisch Nederlandse kleur “Koningsblauw”, die beroemd werd door het Delfts aardewerk uit de 16e eeuw.
  €32,50
  Afbeeldingen van PUSCHKIN BLACK SUN

  PUSCHKIN BLACK SUN

  €10,90
  Afbeeldingen van ZUBROWKA VODKA

  ZUBROWKA VODKA

  €26,80
  Afbeeldingen van SMIRNOFF NO.21 RED VODKA 1,0L

  SMIRNOFF NO.21 RED VODKA 1,0L

  Smirnoff No. 21 Red Vodka wordt driemaal gedistilleerd van een mix van verschillende granen en vervolgens tien keer gefilterd door houtskool. Dit resulteert in een uitzonderlijke, pure, soepele drank. No. 21 heeft een heldere, frisse smaak en een koele afdronk. De kwaliteiten van Smirnoff No. 21 worden doorlopend erkend. In 2005 organiseerde The New York Times een blinde vodkaproeverij met vodka's van wereldklasse. Smirnoff No. 21 won toen als 'absolute favoriet'. Tijdens de San Francisco Spirits Competition in 2013 kreeg No. 21 een gouden medaille. Smirnoff No. 21 is de heerlijke basis voor veel van 's werelds beroemdste gemixte drankjes en cocktails. De heldere smaak maakt hem extreem veelzijdig, eenvoudig te serveren op feestjes of om van te genieten met wat vrienden. Het is een perfecte basis voor klassieke drankjes als de vodka met limoen en spuitwater of een vodka tonic, maar ook voor cocktails, van de Cosmopolitan tot de Moscow Mule, en natuurlijk de beroemde Vodka martini.
  €26,50
  Afbeeldingen van ERISTOFF RED 70CL

  ERISTOFF RED 70CL

  €16,95
  Afbeeldingen van FILLIERS CRAFTED VODKA LEMON 40° 50CL

  FILLIERS CRAFTED VODKA LEMON 40° 50CL

  Deze vodka met citroenaroma heeft een uitzonderlijke neus die doet denken aan citroenrasp en grapefruit. De vodka heeft een fris en complex aroma van limoen, citroen en roze grapefruit, met een evenwichtige afdronk van bitter en zuur die nog enige tijd blijft hangen.
  €21,80
  Afbeeldingen van FILLIERS CRAFTED VODKA PURE 40° 50CL

  FILLIERS CRAFTED VODKA PURE 40° 50CL

  Een verfrissende en pure neus met lichte vleugjes graan en kruiden. Deze komen allebei volledig tot leven in een natuurlijke smaak, met aroma’s van tarwe, rogge en koriander. Deze pure graanwodka heeft een vrij lange afdronk die soepel en geleidelijk vervaagt.
  €21,80