Zoek
Likovin

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro binnen postcodes 9000, 9051, 9052, 9700, 9750, 9810,9820, 9830, 9840, 9860 en 9890
✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Opgelet! zie onze verlofregeling onderaan!!

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Brandy / Cognac

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van BRESSAC COGNAC 1L

  BRESSAC COGNAC 1L

  €23,00
  Afbeeldingen van CAMUS ELEGANCE XO 70CL

  CAMUS ELEGANCE XO 70CL

  €141,00
  Afbeeldingen van COGNAC FONTAINE 1L

  COGNAC FONTAINE 1L

  €62,50
  Afbeeldingen van FINE VAN HET VAT 1L

  FINE VAN HET VAT 1L

  €16,95
  Afbeeldingen van MARTELL VS 70CL

  MARTELL VS 70CL

  Martell VS is een lichte, jonge cognac uit Amerika. Deze prachtige cognac wordt minstens vijf tot zeven jaar gerijpt op de mooiste eikenhouten vaten. Martell VS heeft een koperachtige kleur, en in de smaak proef je vruchten, eiken, vanille en een klein beetje noten.
  €34,40
  Afbeeldingen van MARTELL VSOP 40° 70CL

  MARTELL VSOP 40° 70CL

  Martell VSOP Medaillon is een blend van eaux-de-vie die geselecteerd zijn door de maître de chai (keldermeester) van Martell. Deze cognac kent een mooie balans tussen frisheid en een knapperige zoetheid. Aroma’s van gekonfijt fruit, pruimen, zoethout, limoen en een vleugje eikenhout geven een rijke smaak aan deze zachte cognac. Drink deze cognac puur, ‘on the rocks’, of gebruik hem als ingrediënt in uw favoriete cocktail.
  €53,60
  Afbeeldingen van MARTELL XO 40° 70CL

  MARTELL XO 40° 70CL

  Een pittige, rijke crescendo die begint met de zachte elegantie van de Borderies, gevolgd door de intensiteit en finesse die zo kenmerkend is voor Grande Champagne eaux-de-vie. De neus opent met specerijen (zwarte peper, koriander) en rode bessen. Daarna rijke fruitaroma’s (vijgen-chutney en compote) en amandelen en walnoten. Ook bijenwas en sandelhout. De smaak is afgerond en fruitig met tonen van noten van vijgen en walnoten), gevolgd door de karakteristieke kracht en finesse van eaux-de-vie van Grande Champagne. Een lange en zijden finish. Ideaal voor speciale gelegenheden. Drink deze XO puur of met een drupje water.
  €197,00
  Afbeeldingen van MEUKOW COGNAC XO 40° 70CL

  MEUKOW COGNAC XO 40° 70CL

  Meukow XO is een van de best cognac soorten die Meukow in het assortiment heeft. De drank zit in de kenmerkende Meukow fles, de panter is bij deze editie goud gekleurd! De cognac bestaat uit eaux-de-vie van alle 4 de cognac regio's. Hieruit ontstaat een verfijnde cognac die heerlijke pruim en sinaasappel tonen heeft. De ronde smaak wordt gevormd door de invloed van amandel en hazelnoot. Chocolade en leer zorgen voor een unieke twist aan deze zeldzame drank! Meukow XO heeft al 3 medailles gewonnen waarvan 1 goud bij de Cognac Masters te londen in 2013.
  €97,00
  Afbeeldingen van MEUKOW COGNAC VS 40° 70CL

  MEUKOW COGNAC VS 40° 70CL

  Meukow - VS Cognac is een blend van verschillende eaux-de-vie uit de Cognac-regio. Vooral de balans is uitstekend. Deze cognac heeft gerijpt in Limousin-eikenhout en is van hoge kwaliteit. Fruitig en kruidig, amandelen, gekonfijte sinaasappel, zoethout en vanille.
  €36,50
  Afbeeldingen van MEUKOW COGNAC VSOP 40° 70CL

  MEUKOW COGNAC VSOP 40° 70CL

  Meukow VSOP is een zeer goede cognac die door de jarenheen al 8 medailles in ontvangst heeft mogen nemen. De fruitige aroma's komen heel intens naar voren in combinatie met de florale invloed van rozen en pruimen. Een leerachtige notitie speelt samen met zoethout een verfijnde rol in deze unieke cognac. De drank bevat ondertonen van koffie en vanille.
  €50,00
  Afbeeldingen van OTARD VS 70CL

  OTARD VS 70CL

  De enige cognac die traditiegetrouw geproduceerd wordt in het Château de Cognac. Het resultaat is een authentieke cognac met onvergelijkbare smaak en aroma. V.S.: Very Special.
  €32,10
  Afbeeldingen van RÉMY MARTIN 1738 ACCORD ROYAL GIFT PACK 70CL 40%

  RÉMY MARTIN 1738 ACCORD ROYAL GIFT PACK 70CL 40%

  Rémy Martin's 1738 Accord Royal Cognac is vooral uitstekend in cocktails en dit geschenkpakket zal je helpen ontdekken dat dit inderdaad een feit is. Het bevat een fles van de eerder genoemde Cognac, samen met een nogal knappe jigger, wat een onmisbaar hulpmiddel is bij het maken van cocktails. Ga mixen, mensen!
  €70,00
  Afbeeldingen van RÉMY MARTIN XO 70CL 40%

  RÉMY MARTIN XO 70CL 40%

  Remy Martin XO is een Fine Champagne Cognac met 85% Grande Champagne en 15% Petite Champagne.Rémy Martin XO is de handtekening van onze keldermeester die met zijn expertise tot 400 eaux-de-vie vermengt. Zijn kunst van het mengen stelt ons in staat om de volledige aromatische complexiteit van deze XO Cognac Fine Champagne tot uitdrukking te brengen.Je kunt Rémy Martin XO puur of op ijs drinken. Volgens Baptiste Loiseau, keldermeester van het huis van Rémy Martin, komt XO ook tot uiting als aperitief, op ijs. Ideaal tussen kenners die zijn oneindige aromatische rijkdom zullen delen. De delicate aroma's van Rémy Martin XO zijn ook perfect gemengd in een Old Fashioned. Gemaakt in 1884 door een barman van de Pendennis Club, in Louisville, Kentucky, is de Old-Fashioned waarschijnlijk een van de meest legendarische klassieke cocktails. Voor een ideale combinatie kan XO vergezeld gaan van een sigaar of chocolade.
  €194,00
  Afbeeldingen van COURVOISIER VSOP

  COURVOISIER VSOP

  €43,50
  Afbeeldingen van METAXA 5 70 CL

  METAXA 5 70 CL

  €23,40
  Afbeeldingen van METAXA 7 70 CL

  METAXA 7 70 CL

  €27,75
  Afbeeldingen van BARON OTARD XO 70CL

  BARON OTARD XO 70CL

  Otard XO Gold is een overweldigende cognac van gemiddeld 35 jaar oud! Deze unieke cognac heeft gerijpt in de kelders van een oud kasteel die nabij de Charente rivier ligt. Deze oude kelders zijn omgeven door dikke muren waardoor de temperatuur zeer constant blijft. Dit heeft tot gevolg dat de kwaliteit van de producten optimaal is. In de geur vinden we aroma’s van hazelnoot, leder, honing en bloemen. In de mond is deze cognac uitzonderlijk zacht met notities van het hout die zijn verkregen door de lange rijping! De cognac laat een warme en lange na smaak achter.
  €133,00