Zoek
Likovin

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro  ✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Rum

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van BACARDI 8 Y 70 CL

  BACARDI 8 Y 70 CL

  €41,40
  Afbeeldingen van BACARDI ANEJO CUATRO AGED 4 YEAR 1 liter

  BACARDI ANEJO CUATRO AGED 4 YEAR 1 liter

  Bacardi Anejo Cuatro is geïnspireerd op een recept afkomstig van Don Facundo, de oprichter van Bacardi. De rum rijpt vier jaar op eikenhouten vaten en heeft een bijzonder smaakvol karakter. De Bacardi Cuatro is heerlijk om puur van te genieten, maar kan ook uitstekend gemixt worden. Een mix met ginger ale is er een om zeker te proberen.
  €37,40
  Afbeeldingen van BACARDI ANEJO CUATRO AGED 4 YEAR 70CL

  BACARDI ANEJO CUATRO AGED 4 YEAR 70CL

  Bacardi Anejo Cuatro is geïnspireerd op een recept afkomstig van Don Facundo, de oprichter van Bacardi. De rum rijpt vier jaar op eikenhouten vaten en heeft een bijzonder smaakvol karakter. De Bacardi Cuatro is heerlijk om puur van te genieten, maar kan ook uitstekend gemixt worden. Een mix met ginger ale is er een om zeker te proberen.
  €27,00
  Afbeeldingen van BACARDI RUM GOLD 70CL

  BACARDI RUM GOLD 70CL

  BACARDÍ CARTA ORO: Zacht & mild. 1 tot 2 jaar gerijpt. Deze rum vormt het hart van de meest klassieke cocktail aller tijden, de originele Cuba Libre
  €23,50
  Afbeeldingen van BACARDI RUM SUPERIOR 70CL

  BACARDI RUM SUPERIOR 70CL

  BACARDÍ RUM Al meer dan 150 jaar een van de mooiste gedistilleerd merken ter wereld. Een zachte, smaakvolle rum gerijpt in eikenhouten vaten, gecreëerd door Don Facundo BACARDÍ in 1862 te Santiago de Cuba. Sinds ongeveer twee jaar in een nieuwe verpakking. Een bijzondere vernieuwing die de rijke geschiedenis van de BACARDÍ familie beter uitdraagt. Uiteraard met dezelfde kwalitatieve inhoud en dezelfde weergaloze passie sinds 1862. BACARDÍ CARTA BLANCA: Droog & subtiel. 1 jaar gerijpt. Uitermate geschikt voor het mixen van klassieke cocktails, zoals de Mojito
  €22,20
  Afbeeldingen van BLACK TEARS BY VIGIA CUBAN 70CL

  BLACK TEARS BY VIGIA CUBAN 70CL

  "Er wordt gezegd dat een jonge vrouw zwarte tranen van verdriet in een vat met rum laat lopen, waardoor het een bitterzoete smaak krijgt alsof het uit een ander universum komt." Dit is het begin van de legende van Black Tears.In Cuba maakt het deel uit van de cultuur om emoties niet te onderdrukken, integendeel, je moet ze duidelijk laten zien en het leven nemen zoals het komt. Black Tears wil deze Cubaanse waarheid vertellen. Laat de Black Tears gaan.Black Tears wordt gedistilleerd uit een uitzonderlijke stroop, gemengd met koffie en cacao, en vervolgens op smaak gebracht met aji dulce, die de karakteristieke smaak van de Cubaanse keuken weergeeft.Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
  €29,50
  Afbeeldingen van CACHACA 51 40% 70 CL

  CACHACA 51 40% 70 CL

  €23,50
  Afbeeldingen van CACHACA 51 PIRAS

  CACHACA 51 PIRAS

  €27,30
  Afbeeldingen van DADA CHAPEL BRHUM 70CL 40°

  DADA CHAPEL BRHUM 70CL 40°

  Rum is een globale heerser. Maar waarom suikerriet importeren en fermenteren als er hier te lande hectares suikerbieten uit de grond schieten? Bye-Bye Rum, Enter Brhum. DADA FACTOR: Gestookt van Aha tot Z… in de dadadistilleerderij. België biet meer en geniet van een tropisch klimaat! SMAAK: Een destillaat met een mooie ronde body en het aroma van cacao zorgt voor een verrassende afdronk.
  €35,00
  Afbeeldingen van HAVANA CLUB ANEJO ESPECIAL 70CL

  HAVANA CLUB ANEJO ESPECIAL 70CL

  Waan je in Cuba, met deze Havana Club Anejo Especial. Dit is een blend van jonge en oude rum, waardoor je een perfect evenwicht proeft van zachte aroma’s. Deze bruine rum rijpt eerst in vaten die daarvoor gebruikt werden voor de rijping van Amerikaans bourbon, en gaat vervolgens naar verse Ierse whiskyvaten om daar te ‘dubbelrijpen’. Een prachtige gouden rum met een milde afdronk.
  €26,65
  Afbeeldingen van HAVANA CLUB BROWN RUM 7 YEAR 70CL

  HAVANA CLUB BROWN RUM 7 YEAR 70CL

  Havana Club 7 Años neemt je mee naar Cuba. De oude donkere rum rijpt minstens zeven jaar op wit eikenhouten vaten, waardoor hij mooi complex is. Deze originele Cubaanse rum is er een om echt even voor te gaan zitten; je proeft een unieke uitgesproken persoonlijkheid met Cubaanse smaken zoals aromatische tabak, tropisch fruit, kruiden en vanille.
  €35,00