Zoek
Likovin

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro binnen postcodes 9000, 9051, 9052, 9700, 9750, 9810,9820, 9830, 9840, 9860 en 9890
✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!
✔ Feestje bouwen ?!  Zie info onderaan.

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close
  Filters Close

  Rum

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van 24DAYS OF RUM Box 24x20ml ontdekken?

  24DAYS OF RUM Box 24x20ml ontdekken?

  Geef de 24 Days of Rum cadeau aan de liefhebber. Met de Rum Box wordt het mogelijk gemaakt veel uiteenlopende rums te proberen.
  €79,00
  Afbeeldingen van 7 SINS GREED RUM 40° 50CL

  7 SINS GREED RUM 40° 50CL

  De eerste neus geeft mooie intense, zoete aroma's terug van lichte fudge, cream & burned sugar. De aanzet is heel zacht met een medium body. In de mond komen lichte esters, vanille, gedroogde gember en wat zachte toffee terug. De afdronk is licht floraal, met en hint van gedroogde vlierbloesem. De typische fles mag is uiteraard ook van de partij en springt in het oog met een opvallende blauwe cover.
  €33,30
  Afbeeldingen van A.H. RIISE BLACK BARREL NAVY SPICED 40° 70CL

  A.H. RIISE BLACK BARREL NAVY SPICED 40° 70CL

  A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced, een kruidige dark rum, wordt gedistilleerd door de Rum Meesters van A.H. Riise. Men voegt een geheime kruidenmix toe aan deze rum om 'm verder op smaak te brengen, waarna een lange rijping in zwaar getoaste eikenhouten vaten volgt. De rijping in deze vaten zorgt ervoor dat de A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced Rum verrijkt wordt met rijke en krachtige aroma's die tot leven komen in je glas. Kaneel, zwarte peper en stroperige lagen van karamel kun je onder andere ontdekken in deze spiced rum.
  €45,70
  Afbeeldingen van ABUELO 12 YEARS 70CL 40°

  ABUELO 12 YEARS 70CL 40°

  Abuelo is een Panamese rum en wordt geproduceerd door Haciënda San Isidro te Pese. Door de bijzondere klimatologische condities in deze omgeving is er een constante kwaliteit in het productieproces, waardoor Abuelo rum van zeer hoge kwaliteit is. Abuelo 12anos is stevig en complex in de neus en heeft smaken van butterscotch, geroosterde noten, nootmuskaat, kaneel en piment.
  €47,00
  Afbeeldingen van ABUELO 7 YEARS 70CL 40°

  ABUELO 7 YEARS 70CL 40°

  Abuelo is een Panamese rum en wordt geproduceerd door Haciënda San Isidro te Pese. Door de bijzondere klimatologische condities in deze omgeving is er een constante kwaliteit in het productieproces, waardoor Abuelo rum van zeer hoge kwaliteit is. Abuelo 7anos heeft de kleur van honing en is vol, rond qua textuur en body. Warme toffee en karamelsmaken, waarna tonen van bloemen, vanille en appel volgen.
  €36,50
  Afbeeldingen van ABUELO XV TAWNY 70CL 40°

  ABUELO XV TAWNY 70CL 40°

  Abuelo XV Tawny Port Cask Finish is een vijftienjarige rum, welke rijpt via een solera-systeem en wordt gefinisht op Tawny Portvaten. De geur doet denken aan cacao, bessen en delicate tonen van hout. De smaak is vol en zoet, met invloeden uit pure chocolade en donker fruit. Verder komen tonen van frambozen en aarde naar voren.
  €80,75
  Afbeeldingen van ALTA GAMA BRUT NATURE RUM 70CL

  ALTA GAMA BRUT NATURE RUM 70CL

  ALTA GAMA RUM “Single Origin Blended RUM” bestaat voor 100% uit Guyana rum van de Demerara Distillers Ltd. Een unieke blend van tot 15 jaar gerijpte rums op basis van melasse, gedistilleerd in de drie iconische distilleerketels van Port Mourant, Enmore & Uitvlugt.De rums zijn gerijpt in ex-bourbon vaten van Amerikaans wit eikenhout. ALTA GAMMA BRUT NATURE is de basis melange zonder toegevoegde suiker, winnaar van de Duitse Rum-awards 2018, een harmonisch samengestelde rum met perfect geïntegreerde alcohol en een geweldige smaak. Deze pure versie zonder toegevoegde (rietsuikers) toont de basiskwaliteit van de melange aan, herbergt de smaken van de 3 iconische distilleerketels en vertegenwoordigt het hart en de ziel van de authentieke Guyaanse rum.ALTA GAMMA BRUT NATURE is een droge rum met diepe goudgele tint. Een complexe melange van caramel, gedroogde pruimen, citrus en hout. Pallet: zijdezachte tot matige full-bodied van verfijnd DEMERARA karamel, zoethout en sinaasappelschil, ondersteund door warme alcohol en eiken kruiden.
  €44,85
  Afbeeldingen van ALTA GAMA DEMI SEC RUM 70CL

  ALTA GAMA DEMI SEC RUM 70CL

  ALTA GAMA RUM "Single Origin Blended RUM" bestaat voor 100% uit Guyana rum van de Demerara Distillers Ltd. Een unieke blend van tot 15 jaar gerijpte rums op basis van melasse, gedistilleerd in de drie iconische distilleerketels van Port Mourant, Enmore & Uitvlugt.De rums zijn gerijpt in ex-bourbon vaten van Amerikaans wit eikenhout. ALTA GAMMA Demi-Sec, gebaseerd op dezelfde blend, is de zoetere versie van de Gouden medaillewinnaar Brut nature door toevoeging van 35 g/l suiker. Net iets anders en iets toegankelijker voor een groter publiek maar nog steeds trouw aan de smaken van de 3 iconische distilleerketels Port Mourant en Enmore en Uitvlugt en vertegenwoordigt echt het hart en de ziel van de authentieke Guyaanse rum. ALTA GAMMA DEMI-SEC is een zoete rum met diepe goudgele tint. Een complexe melange van caramel, gedroogde pruimen citrus en hout. Een zoete zijdezachte tot full-bodied van verfijnd DEMERARA karamel, zoethout en sinaasappelschil en ondersteund door warme alcohol en eiken kruiden. De toegevoegde suiker geeft een compleet andere sensatie geliefd bij de liefhebbers van de zoetere Spaanse stijl rum.
  €44,85
  Afbeeldingen van ALTA GAMA EXTRA SEC RUM 70CL

  ALTA GAMA EXTRA SEC RUM 70CL

  ALTA GAMA RUM "Single Origin Blended RUM" bestaat voor 100% uit Guyana rum van de Demerara Distillers Ltd. Een unieke blend van tot 15 jaar gerijpte rums op basis van melasse, gedistilleerd in de drie iconische distilleerketels van Port Mourant, Enmore & Uitvlugt.De rums zijn gerijpt in ex-bourbon vaten van Amerikaans wit eikenhout. ALTA GAMMA Extra Sec, gebaseerd op de Brut Nature, GOUD winnaar van de Duitse rum awards 2018 ,is dezelfde harmonisch rum waaraan 15 g/l suiker is toegevoegd. Ook met de toegevoegde suiker (rietsuikers) herbergt de Extra Sec de smaken van de 3 iconische distilleerketels en vertegenwoordigt echt het hart en de ziel van de authentieke Guyaanse rum.ALTA GAMMA EXTRA-SEC is een medium droge rum met diepe goudgele tint. Een complexe melange van caramel, gedroogde pruimen, citrus en hout. Pallet: zijdezachte tot matige full-bodied van verfijnd DEMERARA karamel, zoethout en sinaasappelschil, ondersteund door warme alcohol en eiken kruiden.
  €44,85
  Afbeeldingen van ALTA GAMA SEC RUM 70CL

  ALTA GAMA SEC RUM 70CL

  ALTA GAMA RUM "Single Origin Blended RUM" bestaat voor 100% uit Guyana rum van de Demerara Distillers Ltd. Een unieke blend van tot 15 jaar gerijpte rums op basis van melasse, gedistilleerd in de drie iconische distilleerketels van Port Mourant, Enmore & Uitvlugt.De rums zijn gerijpt in ex-bourbon vaten van Amerikaans wit eikenhout. ALTA GAMMA Sec, gebaseerd op de Brut Nature, Bronzen winnaar van de Duitse rum awards 2018, is dezelfde harmonisch rum waaraan 25 g/l suiker is toegevoegd. Ook met de toegevoegde suiker (rietsuikers) herbergt de Extra Sec de smaken van de 3 iconische distilleerketels en vertegenwoordigt echt het hart en de ziel van de authentieke Guyaanse rum.ALTA GAMMA SEC is een licht zoete rum met diepe goudgele tint. Een complexe melange van karamel, citrus en hout. Pallet: zijdezachte tot matige full-bodied van verfijnd DEMERARA karamel, zoethout en sinaasappelschil, ondersteund door warme alcohol en eiken kruiden.
  €44,85
  Afbeeldingen van ANGOSTURA 5 YEARS RUM 40° 70CL

  ANGOSTURA 5 YEARS RUM 40° 70CL

  Trakteer jezelf op de rijke en complexe smaak van Angostura 5 Years Gold 70cl, een premium Donkere & Gouden Rum gemaakt door de iconische rummaker, Angostura Limited. Vervaardigd in Trinidad en Tobago, heeft deze gerijpte rum subtiele tonen van vanille, karamel en honing die perfect in balans zijn met een rijke melasse-smaak. Geniet van het warme en uitnodigende aroma van eikenhout, specerijen en fruit dat deze rum tot een werkelijk unieke ervaring maakt.
  €33,40
  Afbeeldingen van ANGOSTURA 7Y DARK 40° 70CL

  ANGOSTURA 7Y DARK 40° 70CL

  Angostura 7year oud is een Caribische rum, geproduceerd in Trinidad & Tobago. Door minimaal 7 jaar in gebruikte bourbon vaten te rijpen, is Angostura 7years vol smaken zoals chocolade, honing en toffee.
  €38,00
  Afbeeldingen van ANGOSTURA TAMBOO SPICED 40° 70CL

  ANGOSTURA TAMBOO SPICED 40° 70CL

  De rum Angostura 1919 is een traditionele rum van het eiland Trinidad, die met veel passie wordt gemaakt door Angostura, het wereldberoemde huis achter de unieke Angostura bitters. Deze rum is de perfect expressie van de levendige en exotische natuur van Trinidad & Tobago. De Tamboo, of trommel, is de metgezel voor alle feesten.
  €32,00
  Afbeeldingen van APPLETON ESTATE 12 YEARS RUM

  APPLETON ESTATE 12 YEARS RUM

  APPLETON ESTATE RUM Appleton Estate is de oudste en beroemdste van alle suikerrietplantages van Jamaica. Het maakt rijke rum met karakteristieke kerstcake en butterscotch smaken en staat bekend om zijn lang gerijpte edities. Appleton rum begint met suikerriet. In Jamaica wordt rum gemaakt met melasse, de dikke, kleverige vloeistof die overblijft nadat het suikerrietsap is gekookt en de suikerkristallen zijn verwijderd. Potstill-rums zijn een Jamaicaanse specialiteit – krachtige, robuuste rum met meer 'funk' dan hun Caribische neven, vooral in vergelijking met rum van Spaanssprekende eilanden.
  €48,20
  Afbeeldingen van APPLETON ESTATE 15 YEARS RUM

  APPLETON ESTATE 15 YEARS RUM

  APPLETON ESTATE RUM Appleton Estate is de oudste en beroemdste van alle suikerrietplantages van Jamaica. Het maakt rijke rum met karakteristieke kerstcake en butterscotch smaken en staat bekend om zijn lang gerijpte edities. Appleton rum begint met suikerriet. In Jamaica wordt rum gemaakt met melasse, de dikke, kleverige vloeistof die overblijft nadat het suikerrietsap is gekookt en de suikerkristallen zijn verwijderd. Potstill-rums zijn een Jamaicaanse specialiteit – krachtige, robuuste rum met meer 'funk' dan hun Caribische neven, vooral in vergelijking met rum van Spaanssprekende eilanden.
  €67,00
  Afbeeldingen van APPLETON ESTATE 21 YEARS RUM

  APPLETON ESTATE 21 YEARS RUM

  APPLETON ESTATE RUM Appleton Estate is de oudste en beroemdste van alle suikerrietplantages van Jamaica. Het maakt rijke rum met karakteristieke kerstcake en butterscotch smaken en staat bekend om zijn lang gerijpte edities. Appleton rum begint met suikerriet. In Jamaica wordt rum gemaakt met melasse, de dikke, kleverige vloeistof die overblijft nadat het suikerrietsap is gekookt en de suikerkristallen zijn verwijderd. Potstill-rums zijn een Jamaicaanse specialiteit – krachtige, robuuste rum met meer 'funk' dan hun Caribische neven, vooral in vergelijking met rum van Spaanssprekende eilanden.
  €149,00
  Afbeeldingen van APPLETON ESTATE SIGNATURE 40° 70CL

  APPLETON ESTATE SIGNATURE 40° 70CL

  Appleton Estate Signature 70cl is een blended rum uit Jamaica. Verschillende rum distillaten worden samengevoegd door de Master Blender van het merk die hierbij op zoek gaat naar de juiste balans. Het beste van de verschillende distillaten vult elkaar op deze wijze aan. De Appleton Estate Signature Blend staat bekend om een uitstekende balans tussen zoetigheden, fruit en het beste van citrus. Zacht, zoet en toch verfrissend van smaak. Lekker in de mix met Coca-Cola, maar ook in diverse cocktails het proberen waard.
  €30,00
  Afbeeldingen van AREHUCAS DORADO RUM 37° 70CL

  AREHUCAS DORADO RUM 37° 70CL

  Arehucas Dorado is een rum uit Spanje van het merk Arehucas. Het is één van de vele referenties die je momenteel online kan kopen bij Drankenshop Broekmans. Het is een uitvoering van 70 cl en heeft een alcoholpercentage van 37,5%.
  €22,50
  Afbeeldingen van BACARDI 8 Y 70 CL

  BACARDI 8 Y 70 CL

  €41,40
  Afbeeldingen van BACARDI ANEJO CUATRO AGED 4 YEAR 1 liter

  BACARDI ANEJO CUATRO AGED 4 YEAR 1 liter

  Bacardi Anejo Cuatro is geïnspireerd op een recept afkomstig van Don Facundo, de oprichter van Bacardi. De rum rijpt vier jaar op eikenhouten vaten en heeft een bijzonder smaakvol karakter. De Bacardi Cuatro is heerlijk om puur van te genieten, maar kan ook uitstekend gemixt worden. Een mix met ginger ale is er een om zeker te proberen.
  €41,00
  Afbeeldingen van BACARDI ANEJO CUATRO AGED 4 YEAR 70CL

  BACARDI ANEJO CUATRO AGED 4 YEAR 70CL

  Bacardi Anejo Cuatro is geïnspireerd op een recept afkomstig van Don Facundo, de oprichter van Bacardi. De rum rijpt vier jaar op eikenhouten vaten en heeft een bijzonder smaakvol karakter. De Bacardi Cuatro is heerlijk om puur van te genieten, maar kan ook uitstekend gemixt worden. Een mix met ginger ale is er een om zeker te proberen.
  €29,50
  Afbeeldingen van BACARDI CARIBBEAN SPICED 40° 70CL

  BACARDI CARIBBEAN SPICED 40° 70CL

  Ontdek Bacardi Caribbean Spiced en neem je zintuigen mee op reis naar de tropen! Deze exotische Bacardi rum is ontstaan door gerijpte rum te combineren met verschillende kruidensoorten en zowel van smaken van kokos als ananas. Door het gebruik van gerijpte rum als basis zijn de smaken uiterst soepel. Het toevoegen van kokosbloesem, ananas, kaneel en vanille maken Bacardi Caribbean Spiced tot een ware smaaksensatie.
  €32,45