Donkerbruin biobier dat werd gerijpt op het hout van sherry- en whiskyvaten. Hierdoor krijgt het degustatiebier met 10% alcoholvolume een subtiele houttoets mee.
Met ingrediënten als koriander, curaçao en Belgische biohoppen resulteert de Adriaen Brouwer Tripel in een kruidige premium biotripel met 9 procent alcoholvolume.
is een elegant, blond hoge gistingsbier met een zacht & doordrinkbaar karakter.De evenwichtige, licht fruitige smaak is perfect in harmonie met de subtiele gisttoetsen & frisse hoparoma’s.
Antwerp Pale Ale, gebrouwen in de oudste, nog actieve brouwerij van Antwerpen. Intens amberkleurig bier waarbij het complexe aroma van biscuit, kastanje en karamel terugkomen in de aangenaam zachte smaak. Bolleke is relatief bitter, maar de bitterheid houdt niet lang aan en eindigt in een volle, romige afdronk.
Brugse Zot Blond is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig en kruidig aroma. De smaakbeleving neigt naar een zekere bitterheid. In het complex karakter vallen ook citrusachtige toetsen te ontdekken.
Brugse Zot Blond is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig en kruidig aroma. De smaakbeleving neigt naar een zekere bitterheid. In het complex karakter vallen ook citrusachtige toetsen te ontdekken.
tweede generatie brouwer van brouwerij De Ryck - had na WOI de missie een smaakvol en atypisch hogegistings alternatief te creëren voor de doordeweekse pils; een bier met een doordrinkbaar karakter én een koppige eigenheid, waar de mix van pure ingrédiënten een palet aan smaken als signatuur van de brouwer zijn. Clément creëerde de Spécial De Ryck; tot op de dag van vandaag het vlaggenschip van Brouwerij De Ryck. In de zomer van 2019 gaan de brouwers van brouwerij De Ryck dezelfde moeilijke uitdaging aan, … een heerlijk, pittig, lichtblonde doordrinker van 5% alcohol. creëren met een k/h-oppig kantje, want elke gelegenheid is ”spéciale” genoeg om er van te genieten en op te klinken …
tweede generatie brouwer van brouwerij De Ryck - had na WOI de missie een smaakvol en atypisch hogegistings alternatief te creëren voor de doordeweekse pils; een bier met een doordrinkbaar karakter én een koppige eigenheid, waar de mix van pure ingrédiënten een palet aan smaken als signatuur van de brouwer zijn. Clément creëerde de Spécial De Ryck; tot op de dag van vandaag het vlaggenschip van Brouwerij De Ryck. In de zomer van 2019 gaan de brouwers van brouwerij De Ryck dezelfde moeilijke uitdaging aan, … een heerlijk, pittig, lichtblonde doordrinker van 5% alcohol. creëren met een k/h-oppig kantje, want elke gelegenheid is ”spéciale” genoeg om er van te genieten en op te klinken …